Hoe verloopt een aanvraag?

Zorg door WeDoCare
U overweegt een vakantie naar Tenerife, en u wil graag ondersteund worden door WeDoCare. Hieronder leest u hoe een aanvraag in zijn werk gaat. 

Wanneer zorg aanvragen?
Het best vraagt u twee à drie maanden voor vertrek de zorg van WeDoCare aan. Dan bent u ruim op tijd om gegarandeerd te zijn van een plek op de planning. U heeft dan ook tijd om bij uw mutas/zorgverzekeraar een eventueel zorgattest aan te vragen om zeker te zijn van declaratie van zorgkosten in het buitenland.

De periode oktober tot april is hoogseizoen op Tenerife. Voor deze periode kan het verstandig zijn eerder te boeken. De laatste jaren zien wij ook in de zomermaanden een piek in aanvragen. 

Definitief boeken
Als u uw interesse aan WeDoCare kenbaar heeft gemaakt, ontvangt u een offerte met de gewenste zorg, de prijsopgave en de periode waarin u zorg wilt ontvangen. Ook het hotel staat hierop. 

Wanneer u een aanbetaling heeft gedaan bent u gegarandeerd van zorg door WeDoCare Tenerife. Na uw definitieve boeking bepaalt u samen met WeDoCare het tijdstip van de eerste zorgdag.

De eerste zorgdag
Op de eerste zorgdag maakt u kennis met WeDoCare en doet uw verpleegkundige de intake. Zo krijgt WeDoCare een helder beeld van u en uw zorgvraag. U bespreekt ook het gewenste zorgtijdstip voor de dagen die volgen. 

U ontvangt -na betaling van het resterende bedrag- de factuur afgetekend door WeDoCare. Deze dient u na de vakantie in bij uw mutas/zorgverzekering ter declaratie van de zorgkosten. 

Na de intake helpt de verpleegkundige u met de zorg die u nodig heeft. 

Overige zorgdagen
Op de overige zorgdagen vindt de zorg plaats zoals u heeft afgesproken met de verpleegkundige.