Nieuws

WeDoCare deelt regelmatig nieuwtjes. Heeft u onze Facebook-pagina al gezien? Wordt vrienden en ontvang nog vaker foto’s, artikelen en overige wetenswaardigheden: facebook.com/zorgopTenerife

WeDoCare en het coronavirus

Sinds de quarantaine die geldt in heel Spanje zijn er strenge regels omtrent het verlaten van het huis. Dit houdt verband met het besmettelijke coronavirus Covid-19.

WeDoCare heeft permissiedocumenten om te mogen werken en zich in openbare ruimte te begeven. WeDoCare kan dus als voorheen verpleegkundige zorg blijven verlenen. 

WeDoCare is zich uiteraard sterk bewust van de aard van het coronavirus en zal bij zorgaanvragen eerst in kaart brengen wat de risico’s zijn voor de medewerkers. 

Vermoed u dat u het coronavirus heeft? Neem dan telefonisch contact op met uw arts. 

24-3-2020

De vrolijke Manonvandenheuvel.com was op Tenerife en laat zien hoe zij Los Cristianos en de rolstoeltoegankelijke stranden ervaren heeft. 

Zij heeft een serie vlogs waarin zij laat zien hoe zij het leven met een beperking vormgeeft. En ze is bekend met WeDoCare Tenerife  🏖☀️!

27-2-2020 

Het coronavirus is geconstateerd op Tenerife. WeDoCare heeft de afgelopen tijd geen cliënten verpleegd in H10 Costa Adeje Palace. Dit hotel is in quarantaine. 

25-2-2020

Het is hoogseizoen op Tenerife en dat merkt WeDoCare aan de grote hoeveelheid aanvragen. Heeft u de komende tijd zorg nodig? Wij raden u aan om niet te lang te wachten met uw aanvraag: 0034-6-22116698.

23-1-2020

Hoera! Altin en Marieke hebben WeDoCare Tenerife overgenomen. 

Vanaf nu is WeDoCare bereikbaar op info@wedocaretenerife.com.  
Een Whatsapp-bericht kunt u sturen naar 0034-6-22116698. Dit nummer is uiteraard ook telefonisch te bereiken. 

8-11-2019