Ervaringen van cliënten

Beste WeDoCare,

Met dit mailtje willen wij jullie en in het bijzonder Altin bedanken, voor de bijzonder goede zorgen, zowel op fysiek als op menselijk vlak.

Wanneer wij volgend jaar terugkomen zullen wij zeker opnieuw een beroep op jullie doen. Top Service, zowel qua planning, stiptheid als uitvoering en communicatie.

Een dikke pluim.

Groetjes,
Nele en Dieter

Hola lieve mensen, Ik wou mijn positieve ervaring doorgeven over de zorg van WeDoCare. Ik heb nog nooit zo’n mooie vakantie gehad.

De zorg werd door Altin opgenomen. Gelijk bij het eerste contact viel er een enorme last van mijn schouders. De verzorging was stipt, correct, punctueel, met veel humor, met een kwinkslag, een lach, het zonnetje dat elke dag in mijn kamer kwam. Altin gaf me tips, vroeg me wat er op het programma stond, vroeg ’s avonds hoe de dag was verlopen….het was meer dan gewone zorg. Ik hoor Altin nog zeggen…het is jouw vakantie, jij zegt maar hoe laat ik zal komen… dus WeDoCare is ook heel flexibel.

Je kan jezelf overtuigen door de zorg aan te vragen bij WeDoCare. Je zal niet ontgoocheld zijn en de laatste dag zeggen “tot gauw, ik kom dit jaar nog terug”! Mensen die nog vragen hebben, WeDoCare zal jullie bijstaan. WeDoCare maakt jullie vakantie volledig en af!
Dank u WeDoCare,

Anne uit België

Pim en Elly, Zeeland, Nederland

Wij hebben de verzorging door Altin als zeer positief ervaren. Altin is zorgzaam, zeer deskundig en betrokken. Het voelde al snel alsof we elkaar al veel langer kenden. Mede ook door jullie was onze vakantie super. Wij weten nu al wie we bellen als we weer naar Tenerife komen!! We wensen iedereen een Altin!

Rob en Rita, Oostende, België

Keurige en zorgvuldige verzorging. Zelfs meer dan verwacht.

Het was voor herhaling vatbaar.

We zijn heel tevreden over WeDoCare. 

manonvandenheuvel.com

Tijdens onze vakantie is verpleegkundige Marion vier keer naar mijn hotel gekomen om mij te helpen met douchen en aankleden. Marion nam alle tijd voor mij en ging helemaal mee in onze vakantiesfeer. Echt een superfijne oplossing.

Alleen de beste woorden kunnen de zorg van WeDoCare beschrijven. 
Broeder Altin heeft mij bijgestaan bij de wondverzorging. Hij krijgt een grote pluim.
Meneer Vergaelen, België