Hulpmiddelen en materialen

Uw vakantie doorbrengen op Tenerife is prima mogelijk als u afhankelijk bent van hulpmiddelen. Onze cliënten hebben goede ervaringen met het huren van de hulpmiddelen die ze op vakantie nodig hebben.

Verhuur van hulpmiddelen
Er zijn verschillende verhuurbedrijven actief op Tenerife. Deze verhuren onder andere zaken als een rolstoel, toiletstoel, til-lift, douchekruk, hoog-laagbed, draaiplaat en scootmobiel. Deze staan voor u klaar op de hotelkamer bij aankomst.  

WeDoCare heeft goede ervaringen met LeRo Verhuur. Deze kunt u zelf benaderen om uw benodigdheden te bespreken. LeRo is oa Nederlandstalig en helpt u graag verder. 

Hulpmiddelen op hotel
WeDoCare raadt u aan om een hotel te kiezen dat ervaring heeft met grotere hulpmiddelen zoals een hoog-laagbed en til-lift. Het moet natuurlijk wel op de kamer passen. U neemt het best contact op met het hotel voordat u boekt. Of u boekt via een reisadviseur.

Materialen
Voor uw verzorging vragen wij onze cliënten zelf hun medicatie en verbandmiddelen mee te nemen om gegarandeerd de juiste materialen te gebruiken voor de behandeling.