WeDoCare Achterwacht

Een steuntje in de rug
U (of uw ouders of kennissen) wordt al wat ouder, maar u redt zichzelf prima in allerlei omstandigheden. Maar stél nu dat er iets gebeurt in dat onbekende land… Dan is het fijn dat u zich kunt wenden tot een vertrouwde organisatie. 

Achterwacht
WeDoCare Achterwacht is een service voor vakantiegangers die geen zorg nodig hebben, maar die zich gerustgesteld voelen door de aanwezigheid van een professionele Nederlandstalige zorgorganisatie op de achtergrond. 

Als er iets vervelends gebeurt, denk aan een valpartij of ander letsel, dan is WeDoCare zo ter plekke om u bij te staan. Een fijn idee, als de situatie om overzicht en daadkracht vraagt. 

Werkwijze
Bij WeDoCare Achterwacht sluit u een abonnement af voor de duur van uw vakantieperiode. De Nederlandstalige verpleegkundige van WeDoCare komt éénmaal bij u langs. Tijdens de uitgebreide intake maakt u kennis met WeDoCare. De verpleegkundige informeert naar uw gezondheidssituatie en brengt uw medische geschiedenis in kaart.  

Als u tijdens uw vakantie acuut verpleging nodig heeft, dan wordt u geholpen door een bekend gezicht en bent u in goede handen. Een hele geruststelling, ook voor uw familie thuis.

Tarief WeDoCare Achterwacht
WeDoCare Achterwacht kost € 50,00 per vakantie.

Voor de zorg die u later op vakantie misschien nodig heeft, geldt een korting van 10% op de gebruikelijke tarieven gedurende de vakantie.