Reisadviseurs

Reisadviseur
U kunt zelf uw reis naar Tenerife samenstellen, of wilt u liever dat een reisadviseur u alle zorg uit handen neemt en de beste plekjes voor u zoekt? De betere reisbureaus kennen de goede zorgen van WeDoCare en kennen bovendien de mooiste hotels op Tenerife. Zij staan garant voor een fijne en verzorgde vakantie.

Hieronder vindt u een overzicht van reisadviseurs met wie wij een goede samenwerking hebben. 

Reisadviseurs België

Caroline van ’t Reiskoffertje komt graag op afspraak naar u thuis (ruime regio rond Edegem). Samen met u neemt ze de tijd om uw reiswensen te bekijken, vervolgens ontvangt u uw persoonlijke en vrijblijvende offerte.

Brigitte Denisse uit Knokke-Heist ontvangt u op kantoor of komt naar u toe om u te helpen met uw perfecte reis.

WeTravel2 biedt bijzondere reisformules aan voor mensen met een tijdelijk of permanente fysieke beperking. Reisplezier staat voorop!

Reisadviseurs Nederland
Henny Hagenaars uit Bergen op Zoom zoekt en boekt niet alleen uw vakantie, maar is voor, tijdens en na uw vakantie uw steun en toeverlaat.

Denise Zeeman – Travel Counsellor uit Monnickendam komt graag op afspraak naar u thuis (ruime regio Amsterdam) of helpt u online om te zorgen dat uw vakantieplanning u gemakkelijk gemaakt wordt, en dat wat geboekt is helemaal bij u past, binnen uw budget!

Vakantie en Zorg is gespecialiseerd in het samenstellen van reizen voor mensen met een fysieke beperking. 

Dineke ten Hooven  uit Apeldoorn regelt alles zo compleet mogelijk voor u. Ze komt op afspraak bij u thuis om uw vakantiewensen te bespreken.

Jeannet Spaltman uit Dronten regelt uw vakantie voor u: van het boeken van de reis, de autohuur, tot en met de leuke uitstapjes.

Karin ten Cate uit Enschede vindt de beste mogelijkheden. U betaalt niet meer dan via internet. Service!

Manon van Campenhout uit Almere zoekt en boekt alle soorten vakanties. Zij komt naar u toe om ontspannen een goede keus te maken.

Travel2C laat u op een intensieve manier kennis maken met Tenerife. Dit kan zowel in groepsverband als individueel.

Marissa Roesink uit Deventer verzorgt alles van A tot Z. Zij is iemand die echt met u meedenkt.

Monika Knippenberg uit Swalmen is van alle markten thuis. Van volledige vakanties tot losse tickets.